Helsinki Cup lyhyesti 

Helsinki Cup on yksi maailman suurimmista juniorijalkapalloturnauksista. Helsinki Cupiin osallistuu vuosittain yli 20 000 pelaajaa ympäri Suomen ja maailman - olemme kesän kohokohta monelle juniorille.

Kesällä 2019 pelataan jo 44. Helsinki Cup. Vuodesta 1976 lähtien pelatun turnauksen rooli lasten ja nuorten hyvinvoinnin sekä yhteisöllisyyden edistäjänä on säilynyt läpi vuosikymmenten. Helsinki Cup on suvaitsevainen, tasa-arvoinen, kansainvälinen ja kaikkia osallistujiaan kunnioittava tyttöjen ja poikien juniorijalkapalloturnaus.

Helsinki Cup on viime vuosina kerännyt osallistujia noin 20 maasta. Olemme iloksemme saaneet huomata, että Etelä-Suomen lisäksi myös muu Suomi on yhä paremmin maantieteellisesti edustettuna. Tyttöfutiksen nousu on näkynyt hyvin osallistujalistoissa: tyttöjoukkueiden määrä lähes nelinkertaistui edellisvuodesta kesän 2018 turnaukseen.

Teemme tiivistä yhteistyötä Helsingin kaupungin kanssa, minkä ansiosta Helsinki Cupissa pelataan aina laadukkailla ja hyvin hoidetuilla pelikentillä. Turnauksen käytössä on noin 20 kenttäaluetta ympäri kaupunkia.

Jalkapallo on aina ollut ja tulee aina olemaan turnauksemme ydin. Turnauksen kasvaessa olemme panostaneet pelien lisäksi myös oheistapahtumiin ja nykyisin voidaan puhua jo Helsinki Cup -elämyksestä. Turnausviikko sisältää pelien lisäksi muun muassa avajaistapahtuman kulkueineen, Helsinki Cup Summer Partyn sekä tapahtumatori Love the Ball Centerin monipuolisen ohjelman.

Heinäkuinen Helsinki Cup näkyy ja kuuluu ympäri kaupunkia. Pelaajien lisäksi Helsinkiin saapuu myös valmentajia, huoltajia, äitejä ja isiä sekä muita kannustusjoukkoja. Helsinki Cup on yhteisöllinen kaupunkitapahtuma, joka välittää liikunnan ja yhdessä tekemisen iloa ympäri Helsinkiä.

Vuoden 2019 Helsinki Cup pelataan 8. - 13. heinäkuuta 

Helsinki Cup on täyden palvelun turnaus. Me huolehdimme turnaukseen saapuvien joukkueiden tarpeista kokonaisvaltaisesti mm. matkustukseen, majoitukseen ja ruokailuihin liittyvissä asioissa. Helsinki Cupin Turnauspaketti sisältää majoituksen ja ruokailuiden lisäksi mm. Helsinki Cupin opaspalvelut. Oppaan avulla joukkueen on helppo liikkua ja asioida kätevien joukkoliikenneyhteyksien Helsingissä. Turnauspaketin ostaneet joukkueet saavat myös HSL:n matkakortin, jolla pääsee kulkemaan Helsingin alueella julkisissa liikennevälineissä ilmaiseksi. 

Seuraa Helsinki Cupin uusimpia kuulumisia sosiaalisessa mediassa (Facebook, Twitter, Instagram).
Yhteyden meihin saat parhaiten sähköpostilla osoitteessa helsinkicup@helsinkicup.fi.

 

Helsinki Cup toivottaa teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi järjestyksessään jo 44. turnaukseen ja Helsinkiin!

 

Takaisin

Helsinki Cupin tulokset kautta aikain

Täältä näet eri ikäluokkien finaalien tulokset vuodesta 1976 alkaen.

Lue lisää

On hienoa olla seuraamassa oman pojan pelejä ja samalla tunnelmoida hienoa tapahtumaa, jossa on kansainvälinen tunnelma. Vuodesta toiseen odotamme Helsinki Cupin alkua koko perhe.

TAINA, HELSINKI CUP -KANNATTAJA


Tuntuu hienolta kun teini ilmoittaa pelipäivän jälkeen, että elämä on aika ihanaa.

JENNI, HELSINKICUPPILAISEN ÄITI
#helsinkicup #bettertogether

INSTAGRAM