Tytot_2560x1000.jpg
HKICUP2018_2560x1000px-01.jpg
HKICUP2018_karuselli_2560x1000px2.jpg
HKICUP2018_karuselli_2560x1000px1.jpg

Helsinki Cup lyhyesti 

Perinteikäs ja kansainvälinen juniorijalkapalloturnaus, Helsinki Cup, järjestetään heinäkuussa 2018 jo 43:nnen kerran. Helsinki Cupista on kasvanut vuosien saatossa Euroopan kolmanneksi suurin juniorijalkapalloturnaus yli 20 000 vuosittaisella osallistujallaan. Vuoden 2017 turnauksessa osallistujia oli yhteensä 17:stä eri maasta osallistujien ikäjakauman osuessa 6-17-ikävuoden väliin. Helsinki Cup tekee tiivistä yhteistyötä Helsingin kaupungin liikuntaviraston kanssa, minkä ansiosta turnauksessa pelataan aina laadukkailla ja hyvin hoidetuilla pelikentillä. Turnauksen käytössä on noin 20 kenttäaluetta ympäri kaupunkia.

Helsinki Cupista on kasvanut viime vuosina kokonaisvaltainen kuusi päivää kestävä koko perheen tapahtuma, josta välittyy lasten liikunnan ilo sekä osallistujien keskinäinen yhteisöllisyys. Ilo ja yhteisöllisyys ovat nähtävissä myös niistä sadoista nuorista, jotka Helsinki Cup työllistää turnauksen ajaksi. Heistä useimmille Helsinki Cup on elämän ensimmäinen kosketus oikeaan työelämään. Helsinki Cup on yksi pääkaupungin suurimmista yksittäisistä tapahtumista, joten sillä on myös suurta taloudellista merkitystä alueelle. Helsinki Cup iloitsee Helsingin kaupungin päätöksestä ottaa tapahtuma osaksi kaupungin virallista markkinointistrategiaa vuodesta 2016 eteenpäin.

Helsinki Cup antaa osallistujilleen elinikäisiä muistoja. Turnauskokemuksiaan jakavat tänä päivänä lukemattomat eri lajien huippu-urheilijat, yhteiskunnalliset vaikuttajat ja kulttuuri- ja viihde-elämän tähdet. Vajaan viikon tiivis yhdessäolo ja siitä saadut hienot kansainväliset kokemukset ovat varmasti antaneet tärkeää oppia ja eväitä eri elämän alojen joukkuepelaamiseen. Tulevaisuudessa Helsinki Cupin visioihin kuuluu - entisestään kasvavan kansainvälisyyden sekä tyttöjunioreiden määrällisen kasvun lisäksi - jatkaa tärkeää rooliaan lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden edistäjänä.


Vuoden 2018 Helsinki Cup pelataan 9. - 14. heinäkuuta 

 

Helsinki Cup on täyden palvelun turnaus. Me huolehdimme turnaukseen saapuvien joukkueiden tarpeista kokonaisvaltaisesti mm. matkustukseen, majoitukseen ja ruokailuihin liittyvissä asioissa. Helsinki Cupin Turnauspaketti sisältää majoituksen ja ruokailuiden lisäksi mm. Helsinki Cupin opaspalvelut. Oppaan avulla joukkueen on helppo liikkua ja asioida kätevien joukkoliikenneyhteyksien Helsingissä. Turnauspaketin ostaneet joukkueet saavat myös HSL:n matkakortin, jolla pääsee kulkemaan Helsingin alueella julkisissa liikennevälineissä ilmaiseksi. 

Seuraa Helsinki Cupin uusimpia kuulumisia sosiaalisessa mediassa (Facebook, Twitter, Instagram).
Yhteyden meihin saat parhaiten sähköpostilla osoitteessa helsinkicup@helsinkicup.fi.

 

Helsinki Cup toivottaa teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi järjestyksessään jo 43. turnaukseen ja Helsinkiin!

 

Takaisin

Helsinki Cupin tulokset kautta aikain

Täältä näet eri ikäluokkien finaalien tulokset vuodesta 1976 alkaen.

Lue lisää

On hienoa olla seuraamassa oman pojan pelejä ja samalla tunnelmoida hienoa tapahtumaa, jossa on kansainvälinen tunnelma. Vuodesta toiseen odotamme Helsinki Cupin alkua koko perhe.

TAINA, HELSINKI CUP -KANNATTAJA


Tuntuu hienolta kun teini ilmoittaa pelipäivän jälkeen, että elämä on aika ihanaa.

JENNI, HELSINKICUPPILAISEN ÄITI
#helsinkicup2018 #bettertogether2018

INSTAGRAM