HKICup_SIVURAJA1_pääkuva-01.jpeg

Sivuraja 1 valmentajafoorumi to 12.7.

Helsinki Cup on yksi maailman suurimmista juniorijalkapalloturnauksista, mutta sen lisäksi olemme myös vahva toimija suomalaisen juniorijalkapalloilun ytimessä. Tätä tavoitetta tukemaan Helsinki Cup järjestää turnausviikolla Sivuraja-valmentajafoorumin. Tavoitteenamme on kehittää juniorijalkapalloilua antamalla sen parissa toimiville henkilöille konkreettisia työkaluja laadukkaan toiminnan varmistamiseksi.

Missä: To 12.7. klo 18.30–20.30 Scandic Park (Mannerheimintie 46, Helsinki)

Kenelle: Juniorivalmentajille, toimihenkilöille, vanhemmille ja juoniorivalmennukseen mukaan lähtöä harkitseville

Ohjelma ja aikataulu:

  • Klo 18.30–18.45 ”Pelin avaus” – Kirsi Kavanne ja Mikko Haimila, Helsinki Cup
  • Klo 18.45–19.15 Lasten ja nuorten itsetuntemus pelikentällä ja arjessa – Niko Leppänen, Confidence Mindset Oy
    Valmennus ei ole pelkkää taktiikkaa ja tekniikkaa. Pelaajat kasvavat niin fyysisesti kuin henkisestikin eri tahtiin ja henkisten ominaisuuksien tunteminen on jokaiselle juniorijoukkueen valmentajalle äärimmäisen tärkeää. 
  • Klo 19.15–20.00 Monipuolisuuden merkitys lasten ja nuorten liikunnassa ja urheilussa – Sami Kalaja, johtaja, Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus KIHU
  • Klo 20.00–20.30 Jälkipelit
    Osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä valmentajafoorumin puhujille.

Sivuraja ei ole teknisiin tai taktisiin hienouksiin pureutuva foorumi, vaan keskitymme valmentajan ja nuoren jalkapalloilijan arkea tukeviin teemoihin: monipuolisen liikunnan merkitys pelaajan kehityskaaressa ja pelaajan itsetunnon vahvistaminen. Tilaisuuden lopputuloksena osallistujat saavat matkaansa työkaluja ja tietoa, joka tukee heitä heidän päivittäisessä työssään oman joukkueen parissa.

Ilmoittautuminen: Varmista paikkasi ilmoittautumalla mukaan ma 9.7. mennessä osoitteeseen helsinkicup@helsinkicup.fi. HUOM! Sivuraja-valmentajafoorumi on maksuton tilaisuus, mutta ilmoittautuminen vaaditaan.


 

Menestyjät 2017

Mediakumppani

Mahdollistajat

Tapahtumakumppanit

helsingin-sanomat.png

On hienoa olla seuraamassa oman pojan pelejä ja samalla tunnelmoida hienoa tapahtumaa, jossa on kansainvälinen tunnelma. Vuodesta toiseen odotamme Helsinki Cupin alkua koko perhe.

TAINA, HELSINKI CUP -KANNATTAJA


Tuntuu hienolta kun teini ilmoittaa pelipäivän jälkeen, että elämä on aika ihanaa.

JENNI, HELSINKICUPPILAISEN ÄITI
#helsinkicup #bettertogether

INSTAGRAM