HKICup_SIVURAJA1_pääkuva-01.jpeg

Sivuraja 1 valmentajafoorumi to 12.7.

Helsinki Cup on yksi maailman suurimmista juniorijalkapalloturnauksista, mutta sen lisäksi olemme myös vahva toimija suomalaisen juniorijalkapalloilun ytimessä. Tätä tavoitetta tukemaan Helsinki Cup järjestää turnausviikolla Sivuraja-valmentajafoorumin. Tavoitteenamme on kehittää juniorijalkapalloilua antamalla sen parissa toimiville henkilöille konkreettisia työkaluja laadukkaan toiminnan varmistamiseksi.

Missä: To 12.7. klo 18.30–20.30 Scandic Park (Mannerheimintie 46, Helsinki)

Kenelle: Juniorivalmentajille, toimihenkilöille, vanhemmille ja juoniorivalmennukseen mukaan lähtöä harkitseville

Ohjelma ja aikataulu:

  • Klo 18.30–18.45 ”Pelin avaus” – Kirsi Kavanne ja Mikko Haimila, Helsinki Cup
  • Klo 18.45–19.15 Lasten ja nuorten itsetuntemus pelikentällä ja arjessa – Niko Leppänen, Confidence Mindset Oy
    Valmennus ei ole pelkkää taktiikkaa ja tekniikkaa. Pelaajat kasvavat niin fyysisesti kuin henkisestikin eri tahtiin ja henkisten ominaisuuksien tunteminen on jokaiselle juniorijoukkueen valmentajalle äärimmäisen tärkeää. 
  • Klo 19.15–20.00 Monipuolisuuden merkitys lasten ja nuorten liikunnassa ja urheilussa – Sami Kalaja, johtaja, Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus KIHU
  • Klo 20.00–20.30 Jälkipelit
    Osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä valmentajafoorumin puhujille.

Sivuraja ei ole teknisiin tai taktisiin hienouksiin pureutuva foorumi, vaan keskitymme valmentajan ja nuoren jalkapalloilijan arkea tukeviin teemoihin: monipuolisen liikunnan merkitys pelaajan kehityskaaressa ja pelaajan itsetunnon vahvistaminen. Tilaisuuden lopputuloksena osallistujat saavat matkaansa työkaluja ja tietoa, joka tukee heitä heidän päivittäisessä työssään oman joukkueen parissa.

Ilmoittautuminen: Varmista paikkasi ilmoittautumalla mukaan ma 9.7. mennessä osoitteeseen helsinkicup@helsinkicup.fi. HUOM! Sivuraja-valmentajafoorumi on maksuton tilaisuus, mutta ilmoittautuminen vaaditaan.


 

On hienoa olla seuraamassa oman pojan pelejä ja samalla tunnelmoida hienoa tapahtumaa, jossa on kansainvälinen tunnelma. Vuodesta toiseen odotamme Helsinki Cupin alkua koko perhe.

TAINA, HELSINKI CUP -KANNATTAJA


Tuntuu hienolta kun teini ilmoittaa pelipäivän jälkeen, että elämä on aika ihanaa.

JENNI, HELSINKICUPPILAISEN ÄITI
#helsinkicup #bettertogether

INSTAGRAM