HKICup_SIVURAJA1_pääkuva-01.jpeg

SIVURAJA - Helsinki Cup käynnistää valmentajafoorumi-kiertueen

Helsinki Cup on yksi maailman suurimmista juniorijalkapalloturnauksista, mutta sen lisäksi olemme myös vahva toimija suomalaisen juniorijalkapalloilun ytimessä. Tätä roolia vahvistaaksemme polkaisemme käyntiin Sivuraja-kiertueen, joka on foorumi valmentajille, junioriurheilun parissa toimiville sekä juniorivalmennukseen mukaan lähtöä harkitseville.

Tavoitteenamme on kehittää juniorijalkapalloilua antamalla sen parissa toimiville henkilöille konkreettisia työkaluja laadukkaan toiminnan varmistamiseksi. Sivuraja ei ole teknisiin tai taktisiin hienouksiin pureutuva foorumi, vaan keskitymme valmentajan ja nuoren jalkapalloilijan arkea tukeviin teemoihin:

  • pelaajan ja valmentajan välisen vuorovaikutustaidon kehittäminen
  • oheisharjoittelun ohjaaminen
  • pelaajan itsetunnon tukeminen

Sivuraja-valmentajafoorumi järjestetään kesän 2018 turnausviikolla torstaina 12.7. Valmentajat, joukkueenjohtajat, vanhemmat ja junioriurheilun parissa toimivat, merkatkaa päivä muistiin, päivitämme lisätietoa tapahtumasta lähempänä turnausta.


 

On hienoa olla seuraamassa oman pojan pelejä ja samalla tunnelmoida hienoa tapahtumaa, jossa on kansainvälinen tunnelma. Vuodesta toiseen odotamme Helsinki Cupin alkua koko perhe.

TAINA, HELSINKI CUP -KANNATTAJA


Tuntuu hienolta kun teini ilmoittaa pelipäivän jälkeen, että elämä on aika ihanaa.

JENNI, HELSINKICUPPILAISEN ÄITI
#helsinkicup2018 #bettertogether2018

INSTAGRAM